Find brunch i København der matcher din smag

22 september 2022
astrid_pedersen

editorial

Elsker du at gå ud og spise tidligt på dagen? Så bør du overveje at tjekke brunchkøbenhavn.dk hvor du finder alle de gode brunch-spisesteder i hovedstaden. Læs med her for at blive klogere på hvad du skal vælge.

Skal jeg vælge brunch eller morgenkomplet?

Om du skal vælge en fuld brunch, eller om du er mere til den noget mindre omfangsrige morgenkomplet, er et spørgsmål om temperament, smag, og så selvfølgelig appetit. Hvis du sætter pris på et let, men lækkert, morgenmåltid, som bare lige får dig i gang med dagen, vil en morgenkomplet sandsynligvis være det rette valg for dig.

En typisk morgenkomplet består af brød som hovedbestanddel, enten i form af skiveskåret lyst brød eller surdejsbrød, eller en bolle, et rundstykke eller en croissant. Hertil serveres gerne smør, ost og syltetøj, og den lille platte kan være flankeret af blødkogt æg, en skål eller et glas med yogurt og granola, og eventuelt en kop gourmet kaffe.

brunch København

En morgenkomplet er det rette valg for dig som har lyst til at hygge med et lækkert morgenmåltid uden det helt store udtræk. Men hvis du er i humør – og har appetit – til en større anretning, vil du med sikkerhed sætte pris på en brunch i den ene eller den anden form.

Hvilken type brunch skal jeg vælge?

Er du på jagt efter en lækker brunch med både lune og kolde anretninger, kan du vælge at opsøge en af de mange restauranter som tilbyder brunchbuffet. Med en brunchbuffet får du adgang til et hav af retter, som du selv kan sammensætte helt efter din egen smag.

Den største fordel ved en brunch buffet er at du kan spise alt hvad du orker for et fast beløb. Og så er der som regel kaffe, te og juice til fri afbenyttelse.

Du kan også vælge at besøge en restaurant eller café hvor brunch serveres som platter. Her har du fordelen af ikke selv at skulle øse op – din brunch bliver serveret ved bordet, og du får glæde af et afstemt og velkomponeret måltid der er sammensat af kokken selv.

En tredje mulighed repræsenterer en kombination af disse to koncepter. Når du bestiller en ”vælg selv”-brunch får du mulighed for selv at sammensætte din platte ud fra et udvalg af retter på en afkrydsningsliste, hvorpå din brunch tilberedes og serveres ved bordet. Du får på den måde fordelene ved buffet’en, men uden at skulle rejse dig fra din plads!

Flere Nyheder