Få renoveret dit træværk af en tømrer

Få renoveret dit træværk af en tømrer

Træ er levende – også efter at det er blevet til en træterrasse, et hus, et trægulv eller rækværk. Det betyder, at det også skal vedligeholdes for ikke enten at blive kedeligt og gråt eller i værste tilfælde blive muggent og råddent. 

Det betyder at dit træværk uanset, hvor så skal det efterses og vedligeholdes. Det er en opgave du selv kan varetage eller du kan få en professionel tømrer til at gennemgå alt dit træværk og udskifte de planker, der er rådne. Det kunne være en tømrer i Kokkedal.

Sandblæsning af dit træværk

Har du en tømrer til at komme og renovere dit træværk. Det kan være din træterrasse og dit sommerhus træfacade, er det en god ide at starte med at få træværket sandblæst. Husk at det skal ske med fine sandkorn ellers kan træværket blive ødelagt. Det skal også have tid til at tørre, så der ikke kommer fugt og efterfølgende skimmelsvamp.

Fordelen ved en sandblæsning er at den fjerne hvad der måtte være at skidt og snavs, gammel maling og grimme grønne alger. Sandblæsningen efterlader træet nøgent og rent og det betyder, at det er nemmere at se hvilke planker der skal udskiftes. Det gør det også nemmere at male efterfølgende og det endelige resultat bliver flottere, samtidig med at det holder længere.

Find den rigtige tømrer

Når du skal finde en tømrer eller en hvilken som helst anden håndværker, skal du bruge den tid det tager at finde den helt rigtige. Det vil alt andet lige spare dig for en del frustrationer og måske også penge. Kontakt flere tømrer og bed dem om at komme med en pris. Undersøg også om tidligere kunder har været glade eller om de har været det modsatte. Du kan enten bede om referencer eller du kan undersøge hvad der står op Trustpilot.

Luk menu