Tag på ferie i hyggelige Ribe

08 april 2021
Emilie Jacobsen

Vil du have uovertruffen charme og en beliggenhed tæt på mange af Danmarks spændende seværdigheder, bør du tage til hyggelige Ribe. Byen er en af de ældste i Danmark, og de gamle huse er virkelig med til at give byen et karakteristisk og hyggeligt look. Du kan gå på de gamle brostensgader mellem de små bindingsværkshuse og kigge på butikker. 

I selve byen er der en række forskellige seværdigheder, for eksempel det nye heksemuseum og stormflodspælen, men der er også mange seværdigheder i nærheden af byen. Det er for eksempel det imponerende Vadehavscenter, der ligger bare 7,5 kilometer fra byen. Fra centeret kører Mandøbussen, der gør det muligt at besøge den lille ø ude i Vadehavet. Det er virkelig en unik oplevelse, hvis du ikke har prøvet det før. 

Bo i hyggelige omgivelser

Rammen om en god ferie er selvfølgelig et godt sted at overnatte. Der findes en række forskellige steder i Ribe. Et af dem, som du helt sikkert bør overveje, er Hos Bea. Det er et bed and breakfast, der ligger inde i centrum af byen. Der finder du hyggelige værelser, der alle har adgang til tekøkken. Det kan være rart, når du kommer tilbage til hotellet om aftenen og gerne vil slappe af med en kop te eller kaffe. 

Du kan selvfølgelig også tage en kop te eller kaffe med ud i hotellets hyggelige gårdhave. Gårdhaven emmer af hyggelig stemning med de traditionelle gamle rammer og behagelige, moderne siddemøbler. 

Hos Bea ligger i hjertet af Ribe, hvilket gør det nemt for dig at komme ud at spise om aftenen. Der ligger en række gode restauranter i byen, hvilket gør det nemt for dig at prøve en ny hver aften, hvis det er det, du ønsker. Du kan selvfølgelig også tilberede en let aftensmad i det lille tekøkken. 

Læs mere på https://www.hosbea.dk/.

Flere Nyheder