Spis godt italiensk eller dansk i Jyllinge

Spis godt italiensk eller dansk i Jyllinge

Søger I et hyggeligt sted at holde fødselsdag, konfirmation, bryllup ell. lign.? Hvis du søger selskabslokaler i Roskilde, og det ikke skal være alt for dyrt, men i en afslappet stemning med god mad, er Restaurant Bondestuen i Jyllinge et godt bud. De laver både italiensk og dansk mad, og der er mulighed for en stor og varieret buffet.

Brunch

Måske skal I fejre en begivenhed i afslappet stemning og ønsker ikke den store 3-retters aftensmenu ell. lign. Eller prioritér de ældre i familien – eller hvis du selv er oppe i årene og er mest frisk først på dagen; så invitér familie og venner på brunch.

Restaurant Bondestuen vil gerne tale med jer om, hvor stort et selskab I er, og hvad I ønsker for en god fest, så ring endelig eller kom forbi. Så kan I høre om menuer og priser.

De har følgende forskellige menuer at vælge imellem: Hvad passer til jer? 

Menu 1: Den traditionelle
Menu 2: Dansk buffet
Menu 3: Italiensk buffet
Menu 4: Brunch buffet

Læs mere om menuerne på deres hjemmeside. Der er også mulighed for 3 retter a a la carte. 

I behøver ikke at være en del af et selskab for at spise godt på Restaurant Bondestuen. Hver tirsdag, onsdag, torsdag og søndag kan I nyde stegt flæsk og persillesovs til kun 115 kr. Og stegt ål (ca. 350 g) til 215 kr. 

Restauranten har en elite-smiley. Og så bliver der selvfølgelig taget hensyn til Corona med god afstand mellem bordene mm.

Hvis I en dag får lyst til deres gode mad, og I ikke vil ud og køre, eller I har gæster derhjemme, kan I også bestille take away. 

Restauranten ligger placeret i hyggelige Jyllinge, hvor man også kan benytte lejligheden til at se Roskilde Fjord, lystbådehavnen eller Jyllingecentret. Og hvis man har tid og lyst til at udforske området yderligere, er der den flotte Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet, Boserup Skov og meget mere.

Luk menu