Smukke og betagende blomster i Nakskov

Smukke og betagende blomster i Nakskov

Blomster udgør i stort set alle kulturer en stor del af menneskets jordiske tilværelse. De smukke og farvestrålende blomster, med hvilke vi elsker at omgive os, bliver tillagt forskellige betydninger og anvendt til varierende formål.

Roser – i særdeleshed de røde af slagsen – er traditionel symbolet på romantik. Vi snakker om bly violer og sarte mimoser. Mælkebøttebørn er robuste og stærke, ligesom mælkebøtten som bryder igennem den hårde asfalt. Og så er liljer og orkideer anskuet som symboler på elegance og skønhed, hvorfor de ofte bruges som gave når man som giver ønsker at komplimentere disse træk hos modtageren.

Blomster fra vugge til grav

Faktisk er det svært at finde en begivenhed hvor blomster ikke er velkomne – med mindre modtageren selvfølgelig lider af allergi. Den nybagte mor præsenteres for blomster på barsels gangen, som lykønskninger fra familie, venner og kolleger. Ved barnedåben og konfirmationen pyntes festligt op med blomster for at fejre den glædelige begivenhed.

Et bryllup er traditionelt et veritabelt blomsterhav, og ved de efterfølgende større bryllups dage bygges traditionelt espalier med smukke blomster. Og i anledning af den sidste afsked pynter bårebuketter samt kirke og kiste dekorationer smukt på kiste og kirkegulv, lige som de efterlevende på årsdagen ofte vil lægge blomster på den afdødes gravsted.

Find smukke og smagfulde buketter og blomsterarrangementer hos din lokale blomsterbutik i Nakskov

Er du bosiddende i Nakskov eller har du behov for blomster i forbindelse med et arrangement i Nakskov eller omegn kan du med fordel kontakte byens blomsterbutik Carpe Diem Blomster.

Hos Carpe Diem Blomster finder du alle former for blomster arrangementer, dekorationer og buketter – fra romantiske buketter og lykønsknings buketter til bårebuketter, kranse og kondolence buketter. Og samtlige blomster dekorationer kan bestilles til levering til adresser over hele Danmark via den online shop på https://carpediemblomster.net/ 

Luk menu