Skal du lade din snedkerven klare arbejdet?

Skal du lade din snedkerven klare arbejdet?

Det er måske lidt på grænsen til social dumping og skruebrækkeri, hvis man vælger at benytte sig af en snedker, som er ens ven, eller som man ligefrem er i familie med.
Man kan i hvert fald godt tillade sig at kalde det nepotisme!

I hvert fald må man ikke gøre arbejdet sort, og man må ikke “bytte tjenester”, hvis du nu er god til noget, som kan betale for den gerning, som din snedkerven er god til.

Specielt hvis man lever i et område, hvor det måske skorter med udvalget af snedkere, så kan det blive et indspist miljø og måske føles som lidt et klientel, hvor der er uskrevne regler for, hvem man hyrer med videre.

En god ide med en snedker-ven eller måske ikke

Leder du for eksempel efter en snedker i Skagen, så er der måske ikke det store udvalg af disse, hvorfor du ender med at hyre din ven til fuld pris, selvom vedkommende må komme over langvejsfra.

Den lokale snedker tager måske for mange penge for arbejdet, når du sammenligner med andre på nettet, men de skal måske have ekstrabetaling for at komme helt til Skagen, hvorfor det alligevel ikke kan svare sig med prisen i sidste ende.

Dog kan man så også komme lidt i klemme her, for man siger jo også, at der aldrig skal komme penge mellem venner, så man er nok nødt til først at få på plads, hvad opgaven vil koste, eller man har en idé om, hvor meget det vil komme til at koste, så man ikke blive uenige om den slags.

En anden snedker skal man jo ikke se til dagligt, så der kan man måske være utilfreds i sit stille sind, men det ødelægger trods alt ikke noget venskab af det.

Derfor må du afveje med dig selv, om det er en chance, du er villig til at tage.

Luk menu