Skal du have slebet dine gulve? Lad være med at gøre det selv!

Skal du have slebet dine gulve? Lad være med at gøre det selv!

Du tænker måske, at du har hænderne skruet rigtigt på, og at det der med gulvafslibning er let nok. Og ja, det er det såmænd også – hvis du har erfaring og det rette udstyr. Har du ikke det, bør du overlade arbejdet til en fagmand.

Hvis du ikke ligefrem har ti tommelfingre, og hvis du er vant til at lave det forhåndenværende gør det selv-arbejde i din bolig, så overvejer du med sikkerhed, om du selv skal slibe dit gulv. Til det kan vi kun sige, at du bør lade være, medmindre du med sikkerhed ved, at du kan finde ud af det. Du risikerer nemlig at gøre mere skade end gavn, og det bliver hurtigt en dyr fornøjelse, hvis gulvet skal skiftes på grund af dine eskapader. 

Hvad kan gå galt?

Det er ikke så meget selv gulvafslibningen, der kan gå galt. Eller. Det kan den også. Her risikerer du at få slibespor og små ujævnheder, men det kan som regel rettes op igen, hvis der er gulv nok at tage af. 

Det er være med gulvhøvlen. Her kan det virkelig gå galt, hvis du ikke kigger dig for. Holder du den bare lidt for længe på det samme sted, høvler det et ordentlig lag af gulvbrædderne, og hvis du kommer for dybt ned, står gulvet ikke til at redde. Det samme kan ske, hvis der er en fejl på den gulvsliber, du lejer – hvis den er skæv eller lignende.

Vil du være sikker på at få et godt resultat og endda til en pris, der er til at betale, kan du med fordel få hjælp fra et professionelt gulvfirma. Ved du ikke, hvem du skal vælge, kan du starte din søgning på https://gulvkanonen.dk/ – men du bør altid indhente tre forskellige tilbud, så du er sikker på at få det bedste.

Luk menu