Sådan finder du den rette elektriker i Viby

03 august 2020
Silje Hansen

Skal du have lavet el-arbejde, kan det altid bedre svare sig at bruge en autoriseret elektriker, end at begynde at rode med det selv eller hyre en du kender til opgaven. Elektronik og teknologi er i kraftig vækst, hvorfor der konstant er noget nyt som rører sig på markedet. Der er derfor også høje krav og standarder for en elektriker i dag. Derfor skal du også have gennemført en uddannelse samt søgt om en autorisation hos tilsynsmyndighederne, før du kan blive elektriker i dag.

Derfor skal du vælge en autoriseret elektriker

Der er flere gode grunde til at vælge en autoriseret elektriker, selvom det naturligvis koster lidt penge. For det første, hvis ikke du har hyret en autoriseret elektriker til en opgave, der er lovpligtig, vil det blive betragtet som en ulovlig installation i hjemmet. Det kan dermed være svære at sælge sin bolig. Det vil særligt have en betydning, hvis der opstod en brandskade eller anden ulykke i forbindelse med det el-arbejder, der er blevet lavet. 

Her vil en kurator konstatere, at der er en ulovlig installation. Det vil betyde, at forsikringen ikke vil dække de skader, der vil være på dit indbo. 

Ved at vælge en autoriseret elektriker, kan du også regne med at arbejdet er lavet efter de gældende krav og regler. Derudover kan du være sikker på, at der er garanti på det udførte arbejde.

Hvilken elektriker skal du vælge i Viby?

Er du i tvivl om, hvilken elektriker du skal vælge i Århus, Viby eller omegn? Her kan vi give dig de varmeste anbefalinger til at vælge Rosborg.dk. Her får du en kompetent og pålidelig elektriker, der kan hjælpe dig med at løse mange forskellige opgaver i hjemmet eller i virksomheden. Her kan du forvente en god dialog før, under og efter arbejdet er udført til rimelige priser.

Flere Nyheder