Professionel vinduespolering – når vinduerne skal stråle

26 juli 2020
astrid_pedersen

Selv om du måske holder en høj rengørings frekvens og en dertil svarende hygiejne standard i dit hjem er vinduespudsning måske ikke det du prioriterer højest. I hvert fald ikke i de kolde og våde vintermåneder hvor det er mørkt når du tager af sted om morgenen og mørkt når du kommer hjem fra arbejde.

Det kan dårlig betale sig at vaske eller pudse vinduerne i denne periode – og da slet ikke udvendig. Lige så snart det atter regner eller sner vil ruderne hurtigt blive lige så snavsede og grimede. Dermed har du spildt den tid og de kræfter. Men om foråret og i den tidlige sommer hvor solens ubarmhjertige lys afslører de tilkalkede og plettede ruder kan der hurtigt blive brug for en grundig vinduesvask. Og her kan du med fordel benytte dig af professionel hjælp.

Hvem kan hjælpe mig med vinduesvask i Kolding?

Bor du i Kolding eller nærmeste omegn hedder din lokale vinduepudser Jims Rengøring. Jims Rengøring har, foruden rengøring af private hjem og erhvervs lokaler, specialiseret sig inden for vask, pudsning og polering af vinduer. Når du overlader vinduespolering til Jims Rengøring får du ikke blot en overfladisk vask af dine ruder. Du får en effektiv rensning af såvel ruder som af vindues rammer således at der ikke samler sig skidt og ruderne ikke er stribede af film.

De dygtige vinduespolerere hos Jims Rengøring benytter udelukkende de bedste og mest miljøvenlige rengørings midler. Samtidig anvendes professionelt udstyr ved vinduesvask og polering hvilket sikrer at vinduerne bliver ganske blanke og holder sig flotte i lang tid. Til vinduespolering benyttes det der kaldes rentvands anlæg hvilket beskytter imod aflejringer af kalk og sæbe rester. Og så kan Jims Rengøring selvfølgelig også vaske dine vinduer selv om disse skulle befinde sig mange etage meter over grund niveau. Læs mere på jims.dk

Flere Nyheder