Opret en blomsterbutik – det er vejen frem!

Opret en blomsterbutik – det er vejen frem!

Her er en lille hemmelighed, som man måske mest af alt kan betragte som en offentlig hemmelighed, da man blot skal stikke hovedet ud af vinduet for at se, hvor tendenserne er på vej hen; så hvis du leder efter en relativ sikker investering, så er det formentlig en blomsterbutik, du skal kigge nærmere efter!

Og hvordan kan det så gøre?

Det har faktisk som sådan ikke så meget med blomsterne at gøre i sig selv, det er bare en relativt sikker del at satse på, fordi blomster appellerer til mange mennesker og er noget, som de fleste af os både har en holdning til og har brug for i enten det daglige eller specifikke uanset køn.

Men det relaterer sig faktisk mest til, at hvis man for eksempel opretter en blomsterbutik på østerbro, så skal man ikke gøre det på den måde, hvor man nærmest har et plantecenter, hvor kunderne selv skal hente deres ting og blot betale for dem ved kassen, som var det et forstørret supermarked med fokus på det grønne.

Det skal være af den slags små butikker, hvor man går ind og bestiller en buket, som så bliver lavet i hånden, hvor man så samtidig kan få en sludder med ekspedienten, mens den bliver lavet angående, hvad den skal bruges til.

Samtidig kan man kigge omkring i denne lille butik og se på brugsgenstande, der både relaterer sig til blomster, som kan være en kande eller blomsterkurv, man kan have blomsterne i, eller det kan være andet, man kan forskønne haven med.

Så spotter man måske noget lækkert chokolade eller rødvin, man køber med som gave, og så supplerer man da lige til slut med noget genbrugskunst.

Det er nemlig opgøret med det digitale og det upersonlige, hvor der bare skal ske en transaktion: her opstår der er en relation og et personligt forhold – og den slags er populært.

Luk menu