Nogle gange driller ørerne

Nogle gange driller ørerne

Det kan være med en susen for ørene, pivlyde eller når folk snakker, kan det lyde som om stemmerne er flere kilometer væk. Hvis dette er tilfældet med dine øre, bør du få dem undersøgt. Det kan være at du er ved at udvikle tinnitus, få ørebetændelse eller at øregangen er stoppet til. For de fleste ørepatienter, findes der som regel en løsning.

Høreapparat kan hjælpe mod tinnitus

Det er de færreste der ved det, men den er god nok. hvis du har hylene for dine øre, kan det lade sig gøre at stabilisere lydene med et høreapparat. Det mindsker pivlyden, og forstærker hørelsen til de mest normale lyde. Stemmerne kommer igen tæt på, og din livskvalitet bliver igen anderledes.

Det bedste høreapparat

Det høreapparat der passer bedst til dig og dit behov, kan udvikles i samarbejde med ørespecialister. Hvis du mangler et høreapparat i Falster, bør du besøge hørerøret som hører til i Stege. De kan hjælpe dig, hvis dit fjernsyn bliver skuet en anelse mere op som genere andre, folk de mumler eller det er svært at deltage i en samtale uden for meget støj. Hos hørerøret bliver du modtaget af uddannet, søde og smilende personale. De er med til at finde et høreapparat der hjælper mod netop dine gener.

Det gør hørerøret for dig

Her udvikles der gratis høretest og du har mulighed for afprøvning af forskellige høreapparater. Det betyder for dig som kunde, at du har mulighed for at prøve flere og låne flere indtil I sammen finder det rigtige høreapparat. Du får service i topkvalitet. Skulle det ske, at du pludselig mangler batterier i dit apparat, kan du GRATIS komme ind og få dem skiftet. Endvidere får du fire års service og fire års fabriksgaranti. Her anvendes kun godkendte leverandører. Så vil du lade denne mulighed forbigå dig.

Luk menu