Mangler du en dygtig anlægsgartner i Kolding?

Mangler du en dygtig anlægsgartner i Kolding?

Mangler du en til at holde din have? Klippe din hæk? Slå dit græs? Ordne dine bede? Eller måske har du brug for en anlægsgartner til et større haveprojekt? Det kunne være ny terrasse, indkørsel eller etablering af helt ny græsplæne eller plantning af en hæk. 

En anlægsgartner kan faktisk hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Leder du efter en anlægsgartner i Kolding? Så læs med her!

Derfor skal du vælge haveservice

Der kan være flere grunde til, at du ikke selv skal holde din have. Det kan være fordi, du har dårlig ryg eller ikke er så godt gående. Havearbejde er hårdt arbejde, og ikke alle kan holde til det i længden. Specielt ikke hvis man har en stor have.

Du kan også vælge haveservice, for at spare tid. Nogen elsker at gå i haven i fritiden, mens andre slet ikke kan fordrage det. 

Hyrer du en anlægsgartner til haveservice, kan du få hjælp til:

– Græsslåning

– Klipning af hæk

– Pasning og beskæring af bede, buske og træer

– Træfældning

– Algerens af dine fliser

Og meget mere.

Har du en haveopgave, du skal have hjælp til? Det er bare med at finde en anlægsgartner og høre om det er noget, de kan hjælpe med. 

Hyr hjælp til dit store haveprojekt

Anlægsgartnere kan også udføre store haveprojekter. Har du bygget nyt? Skal du typisk have anlagt en helt ny have. Det kan involvere alt fra:

– Etablering af græsplæne og plantning hæk

– Etablering af bede og plantning af træer og buske

– Etablering af indkørsel og terrasse i fliser

– Etablering af stier i haven

Og meget mere. Du har sikkert nogle idéer om, hvordan din have skal se ud? Kontakter du en anlægsgartner, kan I sammen komme frem til, hvordan idéerne skal føres ud i livet.

Du skal nok få den fantastiske have, du drømmer om!

Luk menu