maleren kan hjælpe med forskellige renoveringsopgaver

maleren kan hjælpe med forskellige renoveringsopgaver

advertorial

Bor du på Amager og har brug for assistance fra en rigtig fagmand ud i malerarbejde, så kig forbi malerdragoer.dk. Her finder du uddannede malere.

Enhver kan smøre maling på væggene, men det er ikke alle, der kan gøre det lige godt. Skal du have udført malerarbejde af den ene eller den anden slags skulle du måske overveje, om du skulle få tilkaldt en rigtig uddannet maler, så du er sikker på at arbejdet bliver udført ordentligt.

Maler er ikke en beskyttet stillingsbetegnelse, så i princippet kan hvem som helst med en pensel kalde sig maler. Men der findes også en egentlig maleruddannelse, der er en af de faglærte uddannelser. Det er en uddannelse på lidt ca. 3½ år at blive maler. Der skiftes mellem skolebænken og praktisk arbejde under uddannelsen, i det man er tilknyttet som lærling i en virksomhed.

malerens arbejdsopgaver er mange

Som maler arbejder man både indendørs og udendørs. Opgaverne omfatter maling af udendørs facader og træværk, eller indendørs vægge, paneler og meget andet. Desuden er opsætning af tapet og behandling af gulve blandt en malers typiske opgaver.

Som maler kan man dels arbejde hos en malermester eller selv have en virksomhed som selvstændig malermester. Men man kan også blive ansat inden for ejendomsservice eller i en malerforretning. Nogle entreprenørvirksomheder vil også have malere ansat, og det samme gælder for specialiserede bygge- og anlægsvirksomheder.

maler dragør

Som privatperson vil det ofte være i forbindelse med renovering af hus eller lejlighed, at du har brug for assistance fra en maler. Det går hurtigt og sparer dig for meget besvær at sætte en maler på opgaven frem for at udføre det selv, hvis du ikke er vant til den slags arbejde. Desuden kan du godt regne med, at resultatet bliver bedre, og du er sikker på, at en famand vil vælge de rette materiale.

Luk menu