Mal og sælg dit hus

12 maj 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Når du har besluttet dig for, at du skal sælge dit hus, bør du overveje, om du bør male det. Indenfor og udenfor. Det er også en god ide at få ryddet godt op. Igen det gælder både indendørs som udendøres. Årsagen er at det giver et bedre førstehåndsindtryk, når du får besøg af mulige kunder, da de bedre kan forestille deres egne møbler i huset.

Da du under alleomstændigheder skal have ryddet op og smidt ud, kan du lige så godt benytte lejligheden til at få det gjort og få noget positivt ud af det. Husk du skal smide ud med hård hånd. Et nymalet hus med masser af plads fremstår bedre end et, hvor der er rod i samtlige hjørner. Det er en god ide at det er en neutral maling. Du kan læse mere på https://malerhoersholm.dk/.

 

maler hørsholm

 

Brug penge på en god maling

Lige her giver det muligvis god mening ikke at bruge mange penge på maling, da den i princippet kun skal fremstå pænt i den periode, hvor du har din bolig til salg. I alle andre tilfælde giver det god mening at bruge penge på en god maling. Jo bedre maling, jo bedre resultat og jo længere vil den holde sig pænt.

Og da det som udgangspunkt er maleren og lønudgiften der koster, når man skal have malet, er det penge der er givet godt ud.

En maler er som udgangspunkt også uddannet og bruger hele sit arbejdsliv på at male, alt andet lige betyder det at han også vil male langt bedre og hurtigere end hvad du selv kan. Du slipper også for at bruge tid og kræfter på det. Du kan derimod bruge mere tid på at finde din næste bolig og forhandle med banken og sælger og dermed spare penge på dit næste boligkøb.

Flere Nyheder