Lej en container til storskrald

Lej en container til storskrald

Er du ansvarlig for en boligforening, grundejerforening eller en institution, hvor der er behov for at komme af med storskrald eller affald af større mængden om ugen, så kan det være ideelt at leje en container. Ved at leje en container og lave en ordning, hvor den bliver tømt en gang om ugen, hver anden uge eller en gang om måneden, kan du skabe et sundt flow med det affald, rester og andet, som typisk kræver at du skal forbi storskrald for at komme af med. 

Lej en container efter behov 

Der er flere fordele ved at leje en container frem for at købe en. Først og fremmest slipper du for at skulle tænke på at vedligeholde en container, når den er fyldt. Ved at lave en ordning med udlejningsfirmaet, sørger de for at tømme containerne løbende efter behov og ønske. Derudover rengøre de containeren, så den ikke kommer til at lugte med det affald, der ophober sig med tiden. 

Der er mange håndværkere og entreprenører der lejer en container, når de skal i gang med et byggeprojekt elle renoveringsopgave. Der er typisk en del affald og rester i forbindelse med et byggeprojekt. Særligt hvis det gamle skal nedrives. Her kan det være rart at have en større container til rådighed, hvor man kan samle alt affaldet. 

Hvor kan du leje en container til en skarp pris?

Der er i dag mange vognmand der kan hjælpe med at levere og afhente en container til privat og erhvervsbrug. Her er opgaven at finde en virksomhed, der tilbyder udlejning af container til en fair og konkurrencedygtig pris. Vi har derfor undersøgt markedet for dig. Her har vi lagt vægt på at finde en virksomhed, der har flere forskellige containere, så du kan få den størrelse, der passer til dit behov. 

Her kan vi anbefale at besøge https://www.viborgrenovation.dk/containudlejning.

Luk menu