Lej en bartender og få de bedste drinks

Lej en bartender og få de bedste drinks

Enten er du selv den type, eller også kender du en, som gør den slags: vedkommende udnævner sig selv til bartender til en fest, hvorved man håber på at være omdrejningspunktet for festen, når alle skal i den private bar for at hente drikkelse.

Men der sker ofte det, at man enten glemmer at servicere nogle gæster, fordi man lige skal sludre med nogle andre, eller man ender med at lave nogle dårlige drinks, fordi man ikke har forstand på det.

Man regnede måske med, at man bare skulle hælde sjusser op uden så mange problemer, men nu høvler det ind med bestillinger, som man ikke har forstand på.

Man forhører sig gæsterne ad, hvordan man laver dem, men man formaner dem adgang bag baren, og resultatet bliver noget klamphuggeri, men drinksene er trods alt gratis, så man brokker sig ikke som kunde.

Senere har man nippet for meget af baren og… ja, resten kan man næsten tænke sig til.

Undgå den slags ved at leje en bartender

Det kan umiddelbart virke lidt fisefornemt, at man så overvejer at leje en bartender, men tænk selv lige på den udsøgte oplevelse, man får i en god bar, når der er mulighed for at have et stort udvalg i baren og ikke mindst have en erfaren bartender til rådighed.

Skal vedkommende ligefrem ikke tænke på at betale for drinksene og resten, så er der mere tid til at servicere.

Vedkommende er effektiv og professionel, så det er virkelig hver en krone givet godt ud, hvis man for eksempel tænker: lej bartender i København, hvor man bor i.

Det kan virkelig svare sig, og man kan jo slå sig sammen flere om at få råd, og man behøver jo heller ikke gøre det til hver fest, så det kan virkelig blive en oplevelse udover det sædvanlige.

Luk menu