Leg ikke lærer på en sprogskole

Leg ikke lærer på en sprogskole

Som regel vælger man jo et klassetrin på en sprogskole, der egner sig til det niveau, man er på, og hvad man har brug for at lære af et givent sprog.

Det kan være alt fra helt nybegynder, til at man er øvet, eller man kender ret så godt til sproget, men man vil virkelig gerne kunne finesserne af det, så man næsten lyder som en indfødt.

Dog sker det så også, at der er en person, der med vilje tager et klassetrin, der er alt for lavt til vedkommendes læringskurve – men som vælger at blive der.

Man skulle jo tro, at sådan en person ville skynde sig at lægge dine penge og tid et sted, hvor vedkommende vidste, at man ville erfare mest og kunne udnytte tiden og pengene.

Men der kan være en helt anden og lettere aparte årsag til, at vedkommende bliver på holdet.

For kender du måske det med, at du har taget en klasse i et givent evne, og når du så er færdig med det, så ville du lidt ønske, at du havde vidst det, som du gør nu, inden klassen startede, for så havde det jo været lettere at gå til – men det er jo nu grunden til, at man lærer noget.

Men nogle mennesker ville ønske, det netop forholdt sig sådan, så de kunne vise sig for underviseren og ikke mindst de andre deltagere, at man ved noget.

Det kan skyldes, at man ikke klarede sig så godt i folkeskolen eller videre, så man nu ønsker den ros, som man aldrig fik, og det kan man få her.

Det er spild for de flestes vedkommendes forhold, men sådan kan det gå.

Hos FEGU-hellerup.dk kan du heldigvis tilegne dig en masse lærdom i sprog alt efter, hvad du vil have brug for at lære, og det er vores anbefaling herfra at gå i den retning.

Luk menu