Lad en kompetent psykolog hjælpe dig videre

Lad en kompetent psykolog hjælpe dig videre

Er du kørt fast i livet, og har du brug for en hjælpende hånd til at komme videre. Så kan du med fordel opsøge en dygtig terapeut – for eksempel i form af en autoriseret psykolog.

Hvorfor gå til psykolog?

Der kan være mange grunde til at besøge en psykolog.

Først og fremmest skal det siges at psykolog behandling ikke er forbeholdt mennesker med diagnoser eller psykiske lidelser. Hos en psykolog vil du kunne få et frirum hvor det er tilladt at tale om – og at bearbejde – de problemstillinger som du måske holder skjult for andre. Enten fordi du synes det er pinligt at tale om med dine nærmeste, eller fordi du er bange for at trætte dem med hvad der kan opfattes som små og ubetydelige hverdags problemer.

En psykolog vil aldrig dømme dig på grund af dine problemstillinger eller bagatellisere disse. Hos en psykolog vil du måde åbenhed og villighed til at tale om dig. Og hos en psykolog kan du lære at finde ind til de redskaber du skal bruge for at tage styringen over dit liv.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog i Charlottenlund?

Er du bosiddende i området nord for hovedstaden er det en god idé at finde en psykolog i Charlottenlund – tæt på din bopæl. Her kan du med fordel vælge Karine Parello-Plesner. Autoriseret psykolog Karine Parello-Plesner har mange års erfaring inden for privat psykolog praksis og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig.

Med regelmæssige psykolog sessioner hos Karine Parello-Plesner får du et solidt udgangspunkt for selvudvikling og løsning af dine indviduelle problemer. Foruden at være uddannet psykolog er Karine Parello-Plesner nemlig mindfulness instruktør og coach, og har dermed de stærkeste forudsætninger for at hjælpe dig videre.

Du kan læse mere om psykolog behandling i Charlottenlund på Karine Parello-Plesners hjemmeside plesners.dk

Luk menu