Lad en kiropraktor hjælpe dig af med smerter og stivhed i kroppen

Lad en kiropraktor hjælpe dig af med smerter og stivhed i kroppen

Døjer du med smerter, immobile led og øget træthed i hverdagen som følge deraf? Så bør du overveje at besøge en kiropraktor.

Hvorfor skal jeg gå til kiropraktor?

Der er mange gode grunde til at vælge en kiropraktor som behandler hvis du har mange skader og skavanker. Disse kan nemlig trække kroppen skæv – og så har den med jævne mellemrum brug for en justering.

Selv en gammel forstuvning, en fibersprængning eller sågar arvæv kan trække muskulaturen – og dermed skelettet – i en skæv retning og dermed skabe ubalance i dit system. Det er ikke altid at træning eller massage er tilstrækkeligt til at rette op på disse skævheder. Og så må der en kiropraktor på banen.

Gør det ondt at blive knækket af en kiropraktor?

Måske frygter du det berømte knæk, som kan få det til at gyse i sarte sjæle. Knækket, som opstår når en kiropraktor justerer ryg eller nakke, er dog ikke forbundet med smerte eller ubehag. Det er heller ikke et udtryk for noget der brækker, eller knogler som gnider mod hinanden.

Størstedelen af knækket består af lyden fra gasser som undslipper luftlommer inde i leddene, og så måske sener der strækker sig. Langt de fleste mennesker, som er blevet ”sat på plads” af en dygtig kiropraktor, oplever fornemmelsen af justeringen som befriende og som en enorm lettelse – især hvis der er tale om et led der i alt for lang tid har siddet fast, for eksempel i forbindelse med hold i nakken eller hekseskud.

Mange kiropraktor klienter beretter om en følelse af varme, når balancen genoprettes og blod cirkulationen i den forbindelse øges. Og i de fleste tilfælde vil virkningerne være særdeles effektive og langtids holdbare.

Find din lokale kiropraktor i Vejle

Er du bosiddende i Vejle eller nærmeste omegn kan du finde din lokale kiropraktor på https://www.kiropraktorvejle.dk/ 

Luk menu