Lad den lokale bedemand i Gladsaxe hjælpe med begravelsesforberedelserne

Lad den lokale bedemand i Gladsaxe hjælpe med begravelsesforberedelserne

Har du netop mistet et kært familiemedlem, en nær ven, eller måske en kæreste eller ægtefælle? Så ved du at sorgen er tung at bære. Faktisk vil du efter al sandsynlighed føle dig noget nær lammet i løbet af den første tid efter dødsfaldet. Desværre er det inden for de første fjorten dage at den mest udfordrende opgave skal løses, nemlig begravelsen. Derfor anbefales det at du opsøger professionel hjælp til at arrangere denne.

Hvor finder jeg en kompetent bedemand i Gladsaxe?

Skal begravelsen eller bisættelsen foregå fra en kirke eller et kapel i Gladsaxe eller omegn bør du finde en bedemand med kendskab til netop dette lokal område.

Det er altid en stor fordel når bedemanden, som skal forestå begravelses eller bisættelses arrangementet, på forhånd kender diverse præster og kirke kontorer samt andre relevante instanser i de pågældende kommuner. Bedemanden vil for eksempel skulle hjælpe med at få sat en eventuel kirkelig ceremoni i stand, og samtidig foranstalte de nødvendige aftaler med graver eller krematorium. Uanset om den afdøde ønskede sig en kremering eller en jordfæstelse vil bedemanden skulle iværksætte diverse procedurer, og derved aflaste dig når det kommer til de større praktiske opgaver relateret til dødsfaldet.

Samtidig er bedemanden som regel behjælpelig i forbindelse med efterfølgende reception, frokost eller gravøl, hvor bedemand i kraft af sit lokal kendskab hurtigt vil kunne skabe kontakt til spisesteder, kroer eller forsamlingshuse som ville kunne lægge lokaler til et sådant arrangement. Og endelig vil din lokale bedemand i Gladsaxe kunne hjælpe med at ansøge om – og indhente – begravelses hjælp fra kommunen og fra den afdødes egen forsikring eller pension.

I Søborg finder du Svane Begravelse, som igennem mange år har hjulpet efterlevende og pårørende til en værdig afsked med deres afdøde i Gladsaxe. Du kan læse mere om Svane Begravelse, og kontakte bedemanden via svanebf.dk

Luk menu