Lad den lokale bedemand hjælpe med begravelse i Lemvig

Lad den lokale bedemand hjælpe med begravelse i Lemvig

Står du for at skulle begrave – eller på anden måde tage afsked med – en nær ven, en slægtning eller et tæt familiemedlem? Så kan du sikkert godt skrive under på, at der er alt for mange opgaver, som kræver en stillingtagen, man midt i sorgen og savnet har vanskeligt ved at mønstre.

Desværre forholder det sig som oftest således med dødsfald, at de er eftrefulgt af et hav af praktisk arbejde. Ud over det, at der skal arrangeres en bisættelse, er der også arv og gæld, der skal fordeles, dødsbo, der skal tømmes, og en masse papirarbejde i forbindelse med realisering af konti og pensions ordninger samt afvikling af abonnementer og lignende.

Typisk vil du alliere dig med en dygtig advokat, som kan forestå alting i forbindelse med bodeling og skifte, og en marskandiser, som kan hjælpe dig med at bortskaffe den afdødes jordiske gods. Men hvem hjælper med begravelses forberedelser, dødsannoncer, indhentning af begravelseshjælp samt booking af restaurant eller selskabslokaler til mindehøjtideligheden?

Din lokale bedemand kan hjælpe med det praktiske

Svaret er bedemanden. En bedemands opgaver i forbindelse med et dødsfald begrænser sig ikke til at klargøre den afdøde og lægge vedkommende i en kiste. En bedemand kan også sagtens være behjælpelig med kontakten til kirke og kirkekontoret i det sogn, hvor den afdøde var bosat. Hvis du ikke selv bor i området, kan dette vise sig at være en rigtig stor fordel.

Skal begravelsen foregå i Lemvig, Struer eller omegn, kan du således med fordel vælge den lokale bedemand Krabbes Bedemandsforretning. Hos Krabbes Bedemandsforretning er du, qua forretningens medlemskab af Danske Bedemænd, garanteret en respektfuld og professionel behandling. Krabbes Bedemandsforretning er lydhøre over for dine ønsker, hvad end det gælder klargøring af den afdøde eller vedrører valg af gæstgiveri i forbindelse med reception eller gravøl. Du kan læse mere på krabbes.dk

Luk menu