Kloakservice hjælper dig til en velfungerende kloak

30 juni 2021
Cecilie Mortensen

En god og velfungerende kloak er alfa og omega for alle husstande. Derfor bør du også altid reagere, hvis du oplever, at din kloak ikke fungerer, som den skal. 

Hvornår kan det være aktuelt med kloakservice? 

Det er en række forskellige tegn, der kan tyde på, at det er aktuelt med kloakservice. Måske er du begyndt at opleve lugtgener fra dine afløb. Måske oplever du, at vandet i toilettet stiger op, hver gang du trækker ud. Måske er vandet i dine håndvaske langsomt om at løbe igennem, eller måske hører du en klukkelyd, hver gang du tænder for vandet. 

Alle de ting der er nævnt herover er indikationer på, at der gerne skal ses på din kloak. Herefter er det selvfølgelig kloakmestrens opgave at finde ud af, hvad der helt præcist skal laves. 

Hvorfor kan kloakservice give en velfungerende kloak? 

Når du får kloakservice, så har kloakmesteren mulighed for at sætte en række forskellige ting i gang. En kloakmester kan blandt andet foretage en TV-inspektion, hvor dine kloakrør effektivt kan undersøges. Det kan nemlig være, at kloakken er stoppet til af grene, rødder eller fedtaflejringer, og at det er disse som giver dig problemer i boligen. En TV-inspektion kan også vise, hvis der er revner eller andet i kloakrørene, hvor rotter kan trænge igennem. 

Skulle din kloak være stoppet til, så kan en kloakspuling hjælpe dig godt på vej. Hvis du omvendt vil komme rotter til livs, fordi der er revner eller huller i kloakken, så kan en strømpeføring hjælpe med at lukke hullerne igen, så rørene nærmest bliver som nye.

For at opsummere som kan kloakservice give en velfungere kloak, da din kloakmester kan gennemgå kloakken og derefter sætte arbejde i gang, der løser den udfordring, som er ved netop dig. Det kan derfor være rigtig godt givet ud, at du får prioriteret kloakservice: https://himmerlandskloakservice.dk/.

Flere Nyheder