inviter naturen inden for med flotte farver på væggene

14 februar 2022
Niels Geckler

advertorial

Gentofte er et rigtigt dejligt sted at bo, og der er mange dejlige boliger. Men hvis du er træt af farven på væggene i dit hjem kan du altid finde en dygtig maler på malergentofte.dk, der kan hjælpe dig med at få gjort noget ved det.

Man behøver ikke at flytte til nyt hus eller ny lejlighed for at føle, at man har fået et nyt hjem og en ny start. Med nye farver på væggene får du frisket boligen op. Og du behøver ikke selv at stå for hele balladen med afdækning, maling og så videre. Du kan forkæle dig selv ved at finde en dygtig og erfaren maler, der vil gøre det for en rimelig pris.

Alle kan sådan set kalde sig maler og etablere en virksomhed, hvor man kører ud og smører maling på folks vægge og paneler. Det er nemlig ikke en beskyttet stillingsbetegnelse. Men der findes også en flerårig uddannelse til maler, og det skal du måske være opmærksom på, når du vælger en maler til din bolig.

maler Gentofte

Inviter foråret ind i stuen med naturens egne farver

Lad dig inspirere af naturens farveorgier, hvis du ikke kan finde ud af, hvilke farver, der passer i din bolig. Grøn skulle for eksempel have en beroligende og afstressende virkning på os mennesker, så det er måske en ide til væggene i soveværelset, hvor du skal have pulsen ned og falde til ro.

Rødbrune, varme farver i jordens nuancer har været meget fremme og er det stadig. Det kan give en rolig og hyggelig atmosfære, hvis du vælger de lune jordfarver til stuen. Hvis er naturligvis et sikkert valg, der altid kan faldes tilbage på. Med hvide vægge skal du ikke tænke så meget på, om malerier og møbler passer i farven. Men det kan også blive lidt kedeligt med hvid. 

Flere Nyheder