Hvorfor lade en professionel maler i Helsingør male min bolig?

Hvorfor lade en professionel maler i Helsingør male min bolig?

advertorial

Der er mange gode grunde til at overlade malerarbejdet til en dygtig faguddannet maler i stedet for selv at udføre dette. Først og fremmest slipper du for selv at skulle løfte en finger i forbindelse med indvendig maling af boligen.

Måske tænker du at der ikke er tale om nogen uoverkommelig opgave, og at du selv burde kunne håndtere den. Men her skal du tænke på at malerarbejde ikke er gjort med blot at påføre væggene et par liter maling. Du skal også male lofter og indvendigt træværk. Og såvel vægge som træværk og lofter skal forberedes grundigt inden det egentlige malerarbejde kan påbegyndes.

Dette betyder for det første at du skal ud og købe stort ind. Du skal have fat i både loftmaling, grunder og pigmenteret maling til væggene, og særlig træmaling til paneler, døre, dørkarme, vinduesrammer og øvrigt træværk.

image

Du skal anskaffe malergrej i form af pensler ruller, spande, bakker, skafter og måske endda en trappestige hvis du ikke har sådan én i forvejen. Udstyr som du måske aldrig kommer til at bruge igen. Og så er der afdæknings pap og plast, spartelmasse, malertape, sandpapir og meget andet som skal købes ind.

For det andet skal du bruge tid på klargøring af vægge, lofter og indvendigt træværk inden du kan male. Der skal slibes, spartles vaskes og primes. Gammelt væv eller tapet skal fjernes – og muligvis skal pudset repareres. Alt i alt skal du regne med at sætte mindst en uge fuldtids arbejde af til at male dit hus eller din lejlighed indvendig. Og så er du ikke engang garanteret det flotteste og mest holdbare resultat.

Find en dygtig maler i Helsingør

Det er du til gengæld hvis du vælger at lade en faglært maler forestå dit malerarbejde. Du kan for eksempel med stor fordel finde din maler i Helsingør hos malerhelsingoer.dk

Luk menu