Hvordan virker hypnose?

Hvordan virker hypnose?

advertorial

Hypnose er et af de områder hvor der stadig eksisterer en del dunkelhed når det kommer til en utvetydig videnskabelig beskrivelse af virkning.

Der er ingen tvivl om at hypnose har en vis effekt – og det er der ingen der bestrider. Men spørgsmålet om hvordan og hvorfor hypnose virker kan stadig få videnskabsmænd til at klø sig i nakken.

Hypnose – et effektivt terapeutisk redskab

Det tætteste man kan komme på en forklaring er at mennesker er ekstra suggestive – det vil sige modtagelige over for input – når de befinder sig i en tilstand mellem sovende og vågen.

En hypnotisør eller hypnoterapeut vil bruge den første del af hypnose sessionen på at bringe klienten i det der kaldes en let trance. Det betyder at klienten er afslappet i kroppen og udelukkende har fokus på hypnotisørens stemme.

Når man er i let trance er man stadig ved bevidsthed, men det er en let og ukompliceret tilstand hvor der er lukket ned for tankemylder og andre distraktioner.

image

Man vil som regel sidde i en tilbagelænet stilling eller ligge på et blødt leje. Og man vil kun kunne høre hypnoterapeutens stemme. På den måde får hypnotisøren mulighed for at tale direkte til underbevidstheden uden at skulle igennem lag på lag af barrikader som bevidstheden har skabt for at beskytte sig selv.

Det betyder at hypnotisøren kan få forandringerne til at ske indefra. Ved at erstatte forældede forestillinger med nye af slagsen kan en hypnoterapeut således hjælpe dig med at dreje din tilværelse i den retning som du ønsker.

Hvor kan jeg gå til hypnose i Aabenraa?

Hvis du er bosat i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet Aabenraa eller omegn, kan du med fordel opsøge den dygtige og erfarne hypnotisør Nicole Hertz hvis du ønsker effektiv hypnose behandling.

Klik ind på Nicole Hertz’ hjemmeside nicolehertz.dk og læs mere.

Luk menu