Hvordan vælger du en tømrer? Følg denne tjekliste

Hvordan vælger du en tømrer? Følg denne tjekliste

advertorial

Du kan komme på lidt af en opgave, hvis du skal hyre en tømrer. For der er nemlig en del forskellige firmaer landet over. Det behøver dog ikke være en uoverskuelig opgave at finde den rette til dit projekt derhjemme. Prøv bare at læs med her. 

Lad din tømrer leve op til denne tjekliste 

Kan du få Byg Garanti?

Der er et par ting, du kan holde øje med, når du skal vælge en tømrer. For det første er det et plus, hvis din tømrer kan tilbyde Byg Garanti. Det er en garantiordning, hvor du er ekstra godt stillet som kunde, hvis din tømrer udfører arbejde, som er forbundet med fejl eller mangler. I disse tilfælde vil du nemlig få dækket op til 100.000 kr. 

Byg Garanti kan derfor også være med til at skabe ekstra tryghed, når du skal bruge en tømrer. 

image

Har din tømrer tilfredse kunder? 

En anden ting du kan undersøge ved din tømrer er, om vedkommende har tilfredse kunder. For det er selvfølgelig et plus, når du kan høre andres positive erfaring med tømrerfirmaet, deres arbejde og service generelt. 

Har tømreren erfaring med en god række tømreropgaver? 

En tredje ting du kan se efter er, om tømreren har solid erfaring med en bred vifte af tømreropgaver. Det er både et plus, fordi der kan være hjælp at hente til mange forskellige opgaver. Og så er det et plus, fordi tømreren kan være endnu bedre rustet, når du så skal have hjælp. 

Hvis du kan finde en lokal tømrer, hvor du kan krydse punkterne herover af på din tjekliste, så skal du nok havne i ekstra gode hænder. Gå derfor endelig i gang med at finde en tømrer, som kan assistere dig, hvad end det er til en ny træterrasse, en tilbygning, tagudskiftning, nye trægulve eller andet: https://www.q-byg.dk/ 

Luk menu