Hvor finder man den rette støttekontaktperson?

Hvor finder man den rette støttekontaktperson?

Sådan en støttekontaktperson kan være en meget specifik en, såsom en støttepædagog i Kokkedal, som man måske kan få tildelt af kommunen eller som bliver foreslået til en af de rette myndigheder og instanser, som mener, at dette kan være den rette løsning for en.

En støttepædagog og en støttekontaktperson kan ofte være den samme, men nogle foretrækker bare det ene ord fremfor det andet. Nogle gange kalder man det endda bare en støtteperson.

Sådan en behøver heller ikke være specielt forankret et geografisk sted, men det kan være meget praktisk, hvis man hurtigt skal have fat i vedkommende og bruge nogle fysisk assistance, som tilfældet ofte er.

Men ellers kan sådan en også være en person, som man kontakter telefonisk for at få rådgivning og hjælp med diverse foretagender.

En støttekontaktperson kan også være en, man allerede kender

Det kan af gode grunde i starten være svært at finde tillid til en person, man aldrig har mødt før, hvorfor man nøjes med at hyre assistance fra nogle, som man allerede kender.

Det kan både være godt og skidt, for den rette støtteperson skal helst være en, der kan hjælpe en med de ting, man har behov for og måske problemer med og ikke ved at hive en længere ned i sølet og foretage dårlige løsninger.

Men det kan trods alt være en god start, hvis vedkommende kan hjælpe en med at komme på rette spor, så man måske kan få vejledning og en guide til, hvordan man skal gribe tilværelsen an i de aspekter, hvor man har lidt problemer.

For eksempel kan dette medføre, at man netop får hjælp til at finde den rette støttekontaktperson.

Sådan en kan ofte hjælpe med stort og småt og er uddannet til at skulle kunne klare den slags – det kan virkelig blive en stor løsning for dig!

Luk menu