Hvor finder jeg en dygtig smed i Midtjylland?

27 august 2020
astrid_pedersen

Hvis din virksomhed har sin beliggenhed i det midtjyske og leder efter en dygtig smed med eget værksted kan du med fordel vælge JS Metal ApS. JS Metal ApS har siden 1998 fungeret som smed i henholdsvis Tørring og Ølholm, og residerer den dag i dag i Erhvervsparken Tørring hvor virksomheden har sit eget firma domicil og moderne værksted.

Den familie ejede smede virksomhed har i alle disse år fungeret som underleverandører og er samtidig vokset ganske betragteligt med opgaven, såvel når det gælder om medarbejder antal som når det handler om maskin parkens størrelse og kapacitet.

Hvorfor skal jeg vælge JS Metal ApS som min smed i Midtjylland?

JS Metal ApS har gennem tiden oparbejdet en stor og omfangsrig portefølje af glade kunder som har fået deres ønsker til kvalitet og effektivitet opfyldt gennem JS Metal ApS’ ydelser. De dygtige og erfarne medarbejdere hos JS Metal ApS værner om deres fag og individuelle ekspertiser, og sørger altid for at holde sig 100% a jour med de nyeste teknikker og metoder – og samtidig holde sig up to date med aktuelle standarder og lovkrav.

Hos JS Metal ApS kan du finde kompetencer inden for alle processer som vedrører plade bearbejdning, fra idé over design til udarbejdelse af det færdige produkt. Blandt JS Metal ApS’ hoved kompetencer finder du tegning og design, laser skæring, bukning og svejsning samt afgratning. JS Metal ApS forestår ligeledes rådgivning og vejledning omkring hele processen, som foregår i øjenhøjde med dig som kunde. På den måde sikres det at du får lige præcis det produkt du ønsker dig.

Du kan læse meget mere om JS Metal ApS samt om virksomhedens produkter og ydelser på hjemmesiden jsmetal.dk. Her vil du også kunne finde kontakt information på JS Metal ApS samt aktuelle priser på virksomhedens smede og plade arbejde.

Flere Nyheder