Hvor finder jeg den mest kvalificerede advokat i Præstø?

Hvor finder jeg den mest kvalificerede advokat i Præstø?

Leder du efter en advokat i Præstø eller omegn, som kan hjælpe din virksomhed med dennes juridiske administration og legale dispositioner, kan du med fordel vælge Advokatfirmaet Kromann Nielsen.

Advokatfirmaet Kromann Nielsen er ejet og drevet af Lonnie Kromann Nielsen, som igennem mange år har arbejdet som erhvervs advokat ved et af de største og mest velrenommerede advokatkontorer på Sydsjælland, nemlig Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal. De sidste 10 år arbejdede Lonnie Kromann Nielsen som partner i firmaet inden hun besluttede sig for at springe ud som selvstændig juridisk konsulent og åbne Advokatfirmaet Kromann Nielsen.

Hos Advokatfirmaet Kromann Nielsen kan du få kompetent og kvalificeret juridisk rådgivning inden for områder så som opstart af virksomhed, stiftelse af selskab, udfærdigelse af kontrakter, overdragelse af virksomhed, bestyrelses arbejde, behandling af retssager, inkasso virksomhed og andre erhvervs relaterede emner.

Lonnie Kromann Nielsen har fast ejendom og byggeri som særligt interesse område, og er særligt specialiseret inden for rådgivning og bistand i forbindelse med sager om entreprise ret, byggeri og udbud. Særligt entreprenører, bygherrer og håndværks virksomheder kan have glæde af Lonnie Kromann Nielsens kompetencer og engagement. Lonnie Kromann Nielsen har gennem årene vundet masser af erfaring og stor ekspertise når det handler om at vejlede klienter på optimal vis.

Boligadvokat i Præstø

Lonnie Kromann Nielsen kan også hjælpe dig når du som boglig køber står for at skulle købe fast ejendom. Det er meget vigtigt at du træffer beslutningen om køb af hus eller lejlighed på et oplyst grundlag – og her kan Lonnie Kromann Nielsen være til stor hjælp. Lonnie Kromann Nielsen har stor erfaring med rådgivning af bolig købere således at deres boligdrømme ikke udvikler sig til de rene mareridt.

Hvis du vil vide mere om Advokatfirmaet Kromann Nielsen og Lonnie Kromann Nielsens ydelser som advokat på Præstø, kan du altid klikke forbi og læse mere.

Luk menu