Hvilken behandling er den rette for mig?

Hvilken behandling er den rette for mig?

Når du lider af en skavank eller skade, kan du have brug for at komme i behandling af den ene eller anden art. Men hvilken behandling vil egentlig være den rette for dig? Det kan være svært for dig som lægmand at vide. Derfor kan det være en god ide, at du opsøger en klinik, hvor de tilbyder flere forskellige former for behandlinger. Dermed kan de hjælpe dig med at finde frem til den rette. Du slipper dermed for at skulle opsøge flere klinikker. 

Et af de steder, hvor de tilbyder flere forskellige former for behandlinger er Gjern Fysioterapi ved Silkeborg. De har selvfølgelig først og fremmest fysioterapeuter i Gjern, men du kan også få akupunktur, shockwaveterapi, kortbølgeterapi, laser-terapi og behandlinger med interferensstrøm.

 

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Hvilken behandling, der er den rette for dig, kommer helt an, hvilken skade du lider af. I mange tilfælde vil en almindelig fysioterapibehandling være nok, i andre tilfælde kan du have brug for en anden form for behandling, eller måske en kombination af flere behandlinger. Det kommer helt an på, hvilken form for skade du har. 

Fælles for alle behandlingerne er, at du jo hurtigere du kommer i gang med dem, des hurtigere vil du blive enten skadefri eller i hvert fald kunne mindske dine gener og skader. Mange mennesker døjer i dag helt unødvendigt med smerter, fordi de ikke kom i behandling hurtigt nok. Det er rigtig ærgerligt, at du skal være nødt til det, da det kan være virkelig indgribende i dit liv. 

Har du en skade, bør du derfor aldrig tænke, at det sikkert går over af sig selv. Bliv i det mindste tjekket for en sikkerheds skyld – på den måde har du gjort alt, hvad du kan for, at du kan leve skadefrit og smertefrit så længe som muligt. Det vil du helt sikkert takke dig selv for senere. 

Luk menu