Holstebro – find din foretrukne anlægsgartner

13 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Trænger din have til fornyelse? Nye blomsterbede? Hæk omkring din græsplæne? En skøn fliseterrasse? Eller noget helt fjerde? Du kan selv gå i krig med opgaverne, hvis du er typen, der har grønne fingre. Hvis ikke kan det være en god idé at hyre en anlægsgartner. 

Bor du i Holstebro eller omegn? Så finder du altså et stort udvalg af anlægsgartner virksomheder. Men hvilken skal du vælge? Læs med i denne guide, og få hjælp til at vælge det rette firma til opgaven!

5 tips til at vælge anlægsgartner

1. Søg online – Stort set alle gartnerfirmaer er at finde online. Her kan du ofte også læse andre kunders anmeldelser af firmaet. 

2. Spørg familie, venner og bekendte – Gerne andre, der har fået lavet have eller terrasse, som kan anbefale dig en god anlægsgartner i Holstebro.

3. Undersøg anlægsgartnerens services – Udfører firmaet den type opgaver, som du skal have lavet i din have?

4. Budget – Du bør lave et budget over, hvad du har råd til at bruge på din have. Det kan være en god idé at få en anlægsgartner til at give dig et prisoverslag, hvis du slet ikke har nogen idé om, hvad dit projekt skal koste. 

5. Pris/tilbud – Det kan være en god idé at bede om tilbud fra to forskellige anlægsgartnere. Er prisen nogenlunde den samme hos begge, så er det formentlig en realistisk pris. 

Få inspiration til dine haveprojekter

Hvordan skal din nye have se ud? Du kan finde rigtig meget inspiration online. Men du kan også vælge at bede en anlægsgartner om hjælp. De kan ofte tegne og komme med idéer til gode løsninger til netop dit haveprojekt. 

Måske er det ikke et haveprojekt, du står overfor? Måske har du bare brug for fast hjælp til at holde din have pæn? Det kan du også hyre en anlægsgartner til. 

Flere Nyheder