Hold din næste fest i hyggelige selskabslokaler i nærheden af Roskilde

Hold din næste fest i hyggelige selskabslokaler i nærheden af Roskilde

advertorial

Skal du snart holde en fest, er du sikkert på udkig efter et godt sted at holde den. For det kan jo være svært for dig at finde et ledigt lokale på den dag, hvor du gerne vil holde festen. Derfor handler det også om, at du enten er ude i god tid, eller at du ser på, hvad der er det muliges kunst. 

Leder du efter selskabslokaler i Roskilde eller omegn, kan du for eksempel se nærmere på Bondestuen i Jyllinge. De har nogle hyggelige lokaler, hvor du kan holde din fest i meget traditionelle rammer. De har flere forskellige menuer, som du kan vælge imellem. Dermed kan du i høj grad selv sætte dit præg på, hvordan din fest kommer til at blive. Se mere her.

Det kommer jo også helt an på, hvilken fest der er tale om. Hvis det for eksempel er en barnedåb, hvor I kommer tidligt fra kirken, er det oplagt, at I får serveret en brunch. Den passer med tidspunktet på dagen og til, at I ikke skal have så tung mad. Er det en fest om aftenen, kan I i stedet vælge mellem en dansk buffet, traditionel dansk festmad eller en italiensk buffet. 

Husk natmad og velkomstdrinks 

Er det en fest, hvor I skal være der hele natten, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at få serveret noget lækker natmad også for dine gæster. Det er med til at gøre, at de kan holde den kørende i længere tid, hvilket selvfølgelig er rigtig rart for dig. 

Hos Bondestuen i Jyllinge kan du vælge mellem flere forskellige former for natmad. Dermed kan du nemt finde frem til den helt rette form for mad for dig. Du kan vælge mellem enten oksekødssuppe, tomatsuppe, aspargessuppe eller pizza. Udover natmaden skal du selvfølgelig også huske at bestille velkomstdrinks. 

Luk menu