Hold dig fra en blomsterhandler ved allergi!

Hold dig fra en blomsterhandler ved allergi!

Måske kan det virke en anelse omsonst, at vi beder dig om at holde dig fra en blomsterhandler, hvis du har allergi, for det ved du nok godt i forvejen, men derfor er der faktisk en grund til at sige det alligevel.

Og det angår ikke bare dig, men også andre mennesker.

Nogle mennesker ved ikke, at de er allergiske overfor blomster, og så kan man selvfølgelig ikke gøre for, at man besøger en blomsterbutik alligevel, men så kan det besøg medføre, at man måske langsomt, men sikkert, udvikler allergi.

Andre gange kan det også være, at nogle mennesker er tæt på at udvikler allergi over for blomster, og så kigger du med din allergi alligevel ind, og så kan det måske i ekstreme situationer være udslagsgivende for, at den allergi udvikler sig videre eller netop springer ud i den situation.

For vi mennesker tænker jo på os selv, så vi forsøger at skærme os mod det, vi ikke kan tåle, og det er kun smart at gøre, men nogle gange tager man måske chancen alligevel, fordi man ser et sted som dette eller noget, der minder om det, som man bare MÅ besøge: https://www.kristinedamsted.dk/ 

Man tænker, at man da godt lige kan tage et hurtigt smut derind, fordi der er så flot, eller der arbejder nogle, man gerne vil hilse på.

Men det skal man holde sig fra, og så skal man tage nogle andre alternativer i brug, så man bliver mindst udsat for det, der kan give en allergi.

Eksempelvis kan man købe blomster over nettet og få dem sendt til andre, så man aldrig kommer i kontakt med blomsterne selv.

Alternativt kan man også få en anden person for en til at besøge butikken, så man kan lave en personlig bestilling. På den måde undgår man også at komme i kontakt med blomsterne!

Luk menu