Har du smidt dine husnøgler væk?

02 september 2021
Steffen Hansen

Er du kommet til at smide dine husnøgler væk? Eller endnu værre – er dine husnøgler blevet stjålet? Du vil selvfølgelig gerne ind i dit hus, hurtigst muligt, men hvis dine husnøgler er blevet stjålet, er det måske ikke nok bare at blive låst ind. Det kan være at det er en bedre idé at få skiftet alle dine låse ud.

Det kan være en dyr omgang, men afhængig af situationen, kan det være at dit forsikringsselskab dækker noget af omkostningen. I denne artikel kan du læse mere om hvad du skal gøre, hvis du mister dine nøgler.

Ring til en låsesmed

Skulle du være så uheldig at miste eller få stjålet dine husnøgler, så bør du ringetil en låsesmed med det samme. Det er ikke sikkert at tyven, eller den der finder nøglen ved hvor du bor, og kan bruge dem til noget, men det er bedst at være på den sikre side, da det potentielt kan ende med at du får stjålet endnu mere end bare dine nøgler, hvilket ville være en skam.

Få skiftet alle låse ud

Det kan være det ikke er nok at få låsesmeden til at lukke dig ind. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, men hvis dine nøgler er blevet stjålet, vil vi til hver en tid anbefale at du får skiftet alle dine låse ud. Ved at få skiftet låsene, kan du være helt sikker på at tyvene ikke kan bruge nøglerne til noget, i tilfælde af at de ved hvor du bor.

De kan selvfølgelig stadig bryde ind, selvom de ikke har nøglen, men i sådan et tilfælde vil det være regulært indbrud, og du vil være dækket af din indboforsikring. Hvis tyvene der imod kommer ind med en nøgle, er det ikke sikkert at der er nogen hjælp at hente hos dit forsikringsselskab.

Flere Nyheder