Find en pålidelig el-installatør i Give

Find en pålidelig el-installatør i Give

Står du og skal have trukket el ind i din bolig, i en ny tilbygning eller til dit sommerhus, så er det aktuelt at finde en autoriseret elektriker. En elektriker kan i dag hjælpe med mange forskellige opgaver. Det er en beskyttet titel, da det kræver at man har bestået og gennemført uddannelsen for at blive elektriker.

Derudover skal man ansøge om at få en autorisation af tilsynsmyndighederne, da der er visse opgaver, der er lovpligtige at de bliver udført af en autoriseret elektriker. 

Derfor skal du vælge en autoriseret elektriker til din opgave

Vi anbefaler klart, at du vælger en autoriseret elektriker til at løse el-arbejde, som er væsentligt for din bygning eller som er lovpligtigt. Det koster selvfølgelig lidt, men det kan blive langt dyre at lade vær. Hvis du får lavet el-arbejde, som ikke er af en autoriseret elektriker, vil det blive betragtet som en ulovlig installation.

Det kan betyde, at hvis der opstår brand eller sker en anden skade, som er forårsaget af det el-arbejde, vil det ikke blive dækket af din forsikring. 

Hvilken el installatør skal du vælge i Give?

Give er ikke nogen stor by, men en by der har flere elektrikere at byde på. Her er kunsten at finde en der er pålidelig og kompetent til at løse sin opgave. Vi kan ud fra lidt research hurtigt se, at der er en elektriker, som skiller sig ud fra mængden på baggrund af sin høje kundetilfredshed. Knud Petersen Filskov El og VVS er en populær el-installatør i Give, som har et rigtig godt ry for sit arbejde og sine priser

Her kan du forvente en fagmand, der sætter en ære i sit håndværk. Den aftalte tid og pris bliver overholdt hele vejen gennem processen, og du kan få hjælp til både mindre og større opgaver.

Luk menu