Find din lokale kloakmester i Jægerspris

25 maj 2021
astrid_pedersen

Mange boligejere er ikke opmærksomme herpå – men som ejer af eget hus, ejer du også de kloakledninger, som løber under matriklen. Det betyder at du selv bærer ansvaret for at de til hver en tid er velfungerende og uden skader.

Da det ikke er tilladt for dig som lægperson selv at rode med kloak anlægget er det vigtigt at du finder en autoriseret kloakmester i dit lokal område. Og bor du nord for København kan du med fordel vælge Tj Kloak Service.

Hvem er Tj Kloak Service?

Tj Kloak Service er din lokale kloakmester i Frederikssund. Er du således bosiddende i området omkring Halsnæs Kommune, Frederiksværk, Frederikssund, Jægerspris eller nærmeste omegn kan du altid tage kontakt til Tj Kloak Service hvis du oplever problemer med din kloak.

Hos Tj Kloak Service finder du udelukkende dygtige og veluddannede medarbejdere som er perfekt rustet til at varetage alle de opgaver som hidrører fra dine kloak systemer.

Blandt de services som Tj Kloak Service tilbyder finder du salmsugning, kloak spuling, rottebekæmpelse og forebyggelse af rotte invasion, samt oprensning og tømning af sivebrønde, køkkenbrønde, pumpebrønde og tagnedløbsbrønde. Kort sagt alt hvad du som privat bolig ejer har brug for når dine afløb og kloak systemer skal være tip top i orden.

Der ud over udfører Tj Kloak Service tv inspektion af kloak rør som skal afdække eventuelle skader eller mulig rotte invasion. Skulle der findes skader på rørene kan Tj Kloak Service tilbyde reparation og udbedring af eventuelle skader. Og så kan du altid få den rette professionelle hjælp i forbindelse med nedlægning af omfangsdræn eller faskiner samt bundfældningstanke som kan optimere kloakeringen omkring din bolig hos Tj Kloak Service.

Du kan læse mere om Tj Kloak Service, og kontakte virksomheden for en uforpligtende snak om dine behov for kloak service, via hjemmesiden tjkloakservice.dk.

Flere Nyheder