Find din kloakmester på Falster og Lolland

25 maj 2021
astrid_pedersen

Når du selv ejer et hus, har du ansvar for matriklen inklusive de kloakrør, som løber under din grund. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på eksempelvis dårlig lugt fra afløbet som kan indikere skader på kloakken – og så skal du have en autoriseret kloakmester i spil.

Hvor kan jeg finde en dygtig kloakmester på Falster?

Hvis du leder efter en autoriseret kloakmester som opererer i området omkring Nykøbing, Marielyst eller på resten af Falster kan du med fordel kontakte Jesper B. Jensen ApS. Kloakmester Jesper B. Jensen ApS udfører autoriseret kloak arbejde og entreprenør ydelser på Falster og Lolland samt i den sydlige del af Sjælland og på Møn.

Når du vælger autoriseret kloakmester Jesper B. Jensen ApS til at løse dine kloak relaterede problemer kan du regne med en professionel håndtering af dine kloak systemer. Jesper B. Jensen ApS kan hjælpe med alle former for kloak arbejde, her under reparation og renovering af kloak, installation og tilkobling af kloak, etablering af dræn eller gulvafløb med højvandslukke, rottebekæmpelse og meget mere.

Private hus ejere kan endvidere få tilbud om løbende kloakservice som kan sikre at kloakanlægget holder sig intakt og velfungerende. Med kloakservice hos Jesper B. Jensen ApS behøver du ikke at bekymre dig om skader på kloakken – for de vil kunne blive nappet mens de er i anmarch når din kloakmester med jævne mellemrum efterser kloakken.

Du kan selvfølgelig altid kontakte kloakmester Jesper B. Jensen ApS hvis der opstår akutte skader på dine kloakrør, eller hvis du har mistanke om en forestående rotte invasion. Så vil Jesper B. Jensen ApS kunne rykke hurtigt ud og på effektiv vis udøve damage control. Og så har du minimeret risikoen for alvorlige skader på kloakken eller på husets fundament.

Du kan læse mere om kloakmester Jesper B. Jensen ApS, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden https://www.jesperbjensen.dk/kloakmester.

Flere Nyheder