Få undersøgt din kloak af et autoriseret kloakfirma

06 november 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Både fordi du som hus- eller sommerhusejer har pligt til at sørge for, at din del af kloaksystemet er i orden, men også fordi det er blevet mere og mere almindeligt, at der kommer voldsomme regnmasser på ganske kort tid er det vigtigt at sikre, at ens kloaksystem er i orden.

Det ene skyldes at vores kloaksystem er vigtigt for vores almene sundhed og hvis vandet ikke kan komme ned i kloakken, vil det ofte finde andre veje, hvilke kan betyde vores loft eller kælder. Begge dele kan ende med at koste mange penge og ikke mindst en masse besvær, selvom forsikringen skulle betale. Du kan læse mere om kloakservice her https://www.slagelsekloakservice.dk/.

Få foretaget en TV-inspektion

Er du i tvivl om din kloak fungerer optimalt eller er der begyndt at lugte af kloak, du vil ikke være i tvivl hvis det er tilfældet skal du kontakt din lokale kloakmester som vil foretage en TV-inspektion. På baggrund af denne vil han sige hvad der skal laves. Det kan være at du har et hul et sted, der skal laves eller også er din kloak stoppet og han vil spule den, så der igen er gennemgang.

Når det kommer til de voldsomme vandmasser, er der en del du selv kan gøre, selvom du ikke selv må ordne din kloak. Dit tag, sørg for at der ikke hænger grene ind over og sørg for at få renset dine tagrender og afløbsrør så vandet kan komme ned i kloakken. Har du store træer, så få dem klippet ned så de ikke smider blade på dit tag. Er der mos og grønne alger så få dem fjernet. Det er ikke en god ide at bruge en trykrensspuler. Det kan gøres med en hård børste. Mos holder på vandet og du kan risikere at vandet ender på dit loft. 

Flere Nyheder