Få styr på rørerne med hjælp fra professionel VVS-mand

Få styr på rørerne med hjælp fra professionel VVS-mand

Er der bøvl med de faste VVS installationer i din bolig? Så skal du have fat på en VVS installatør. Det er vigtigt at du vælger en autoriseret håndværker når du skal have fikset VVS installationer i dit hjem. Ellers dækker forsikringen ikke.

Hvor kan jeg finde en dygtig VVSer på Amager?

Det er altid en fordel at vælge et VVS firma som har beliggenhed tæt på bopælen. På den måde skal din VVSer ikke køre så langt hvis der skulle opstå akutte problemer med dine installationer. Og så er der en chance for at du kan få hurtig hjælp, skulle der eksempelvis springe et vandrør.

På Amager finder du Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS har mange års erfaring inden for rør arbejde og vil derfor kunne hjælpe dig med såvel renovering af køkken eller bad som med akut opståede problemer.

Claus A. Axmark VVS har døgnvagt alle årets dage og kan træde til med kort varsel i tilfælde af nødsituationer. Det kan for eksempel dreje sig om sprængte vandrør, utætte radiatorer, stoppede afløb eller manglende vand eller varme. Døgnvagten hos Claus A. Axmark VVS kører på hele Amager, her under Tårnby, Kastrup, Dragør, Ørestad og Sundby samt i Valby og det øvrige København og omegn.

Skal du have planlagt rørføring og installationer i forbindelse med renovering og modernisering af køkken eller bad kan du trygt overlade denne opgave til Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS har efterhånden mange køkkener og badeværelser på samvittigheden og vil derfor kunne hjælpe dig med en tidssvarende og fremtids sikker løsning. De dygtige VVSere hos Claus A. Axmark VVS holder sig stedse up to date med de seneste metoder, teknikker og regulationer således at du er garanteret et resultat som er både smukt, holdbart og 100% lovligt.

Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden https://caavvs.dk/ 

Luk menu