Få støtte og hjælp til begravelse i Odsherred hos den lokale bedemand

04 maj 2020
astrid_pedersen

Er du tætteste pårørende til en nyligt afdød person? Så oplever du sikkert at gennemleve den største sorg netop i disse dage. Savnet efter en afdød kan være ganske ubærligt, især i det første stykke tid, hvor man skal vænne sig til at et elsket menneske ikke er mere. Er du samtidig hoved ansvarlig for såvel afvikling af dødsbo som for begravelses arrangementet, er der masser af opgaver, som skal løses inden for meget kort tid. Og her er det en rigtig god idé at tage imod al den hjælp, du kan få, så du kan skabe tid og rum til din sorg.

Hvor får jeg den bedste hjælp til begravelse i Odsherred?

Der er ingen grund til at du stresser over begravelses forberedelserne, selv om disse skal udføres inden for en ganske snæver tidsmæssig margin. Bedemanden kan nemlig hjælpe med alle praktiske anliggender i den forbindelse.

Hvis din afdøde kære var bosat – og bisættelsen således skal foregå – i et sogn, du ikke har kendskab til, kan bedemanden være til endog rigtig stor hjælp. En lokal bedemand vil typisk have en god kontakt til præsten, kapellet, kirke kontoret og krematoriet i pågældende sogn, og vil meget hurtigt kunne træffe de nødvendige foranstaltninger og aftaler.

Samtidig hjælper bedemanden gerne med indhentelse af diverse attester og udfærdigelse af ansøgninger om begravelses hjælp – enten fra kommunen eller fra den afdødes egen forsikring eller pensions ordning. Bedemanden er også gerne behjælpelig i forbindelse med udarbejdelse af en dødsannonce, hvis du ønsker en sådan, og med indrykning af denne i lokale eller landsdækkende aviser. Og så kan bedemanden samtidig forestå booking af lokaler og catering på en nærliggende kro eller i byens forsamlingshus, hvis du ønsker at følge den kirkelige ceremoni op med gravøl, frokost eller reception.

Din lokale bedemand i Odsherred hedder Mobilbedemand. Du kan læse mere, og kontakte Mobilbedemand, via hjemmesiden mobilbedemand.dk

Flere Nyheder