Få lavet et boligtestamente hos din boligadvokat

Få lavet et boligtestamente hos din boligadvokat

Står du i den situation, at du skal købe en ny bolig, men skal din partner ikke skal være med i handlen, og du ønsker at sikre hende, hvis der skulle ske noget med dig, så vil hun ikke blive boligløs? Så kan du få en boligadvokat til at lave et testamente, der sikrer hende.

Du har mulighed for at lave det tidsbestemt. F.eks. 6 måneder eller 1 år, så hun har tid til at finde noget andet. Alternativt kan du også vælge at hun kan bo der på ubestemt tid. Din boligadvokat kan råde og vejlede dig til hvad der er bedst i den givne situation.

Få yderligere rådgivning af din boligadvokat

Udover at få råd og vejledning i forbindelse med et boligtestamente, kan du med fordel inddrage din advokat i alle boligkøbets faser. Lige fra når i er ude og kigge på en bolig, til når i snakker med banken til der skal laves et skøde som efterfølgende skal tinglyses.

Din boligadvokat kan også undersøge om der er lokalplaner på vej fra kommunen, som kan påvirke din lyst til at købe boligen. Det kan både være positive som negative planer. Det er noget du også selv kan undersøge, men da du ofte ikke vil have erfaringen vil det tage dig længere tid, end hvis du får din advokat til det og det vil være penge der er givet godt ud i sidste ende. Hverken sælger eller ejendomsmægleren er forpligtiget til at fortælle dig om eventuelle planer.

Du kan også få hjælp af din advokat når det kommer til selve boligen. Ejendomsmægleren er ansat til at få solgt boligen til den bedst mulige pris og han vil fremhæve boligens bedste sider og måske løbe let hen over de mindre gode. Det ved din advokat, så han vil sikre at du får alle de nødvendige oplysninger, så du kan træffe et godt valg.

Luk menu