Få hjælp til istandsættelsen hos din lokale maler i Farum

04 november 2020
astrid_pedersen

Skal boligen renoveres? Så bør du kontakte et professionelt malerfirma, som kan forestå det dertil hørende malerarbejde.

Kan jeg selv male mine vægge?

Hvis du overvejer selv at forestå en indvendig opfriskning af din bolig skal du først og fremmest være opmærksom på at dette ikke er gjort med maling af vægge. Når først væggene står skinnende og smukke, med nye, flotte farver, vil du hurtigt kunne se at også lofterne og det indvendige træværk trænger til en gang hvidt. Og så bliver malerarbejdet hurtigt en langt mere krævende affære.

Dernæst skal du huske at du, før du maler dine vægge, skal forberede disse. Dette gøres ved at slibe og vaske det rå puds samt at prime det med Microdispers – eller blåt vand som det også kaldes. På den måde skaber du den perfekte base for at malingen kan binde optimalt. Er pudset i dårlig tand kan det være nødvendigt med opsætning af filt, eller måske en fuldspartling. Og dette er en del mere tidskrævende end blot at påføre maling.

Malerarbejde – dyrt og tidskrævende

Når du selv køber malergrej og materialer ind betaler du desuden fuld pris inklusive moms – og du kan i modsætning til et professionelt malerfirma, ikke trække udgifterne fra i skat. Oven i disse direkte omkostninger skal du så lægge de mandetimer du kommer til at forbruge i forbindelse med dit malerarbejde.

Du kan snildt sætte en uges fuld tids arbejde af til dette, hvis du skal ordentligt i bund med istandsættelsen af dine vægge og lofter samt af det indvendige træværk i boligen. Malerarbejde er en tidskrævende affære som fordrer en god portion tålmodighed og et vist professionelt håndelag. Begge dele har en faglært og erfaren maler til overflod. Og derfor kan det til hver en tid bedst betale sig at lade en sådan udføre malerarbejdet.

Du kan finde dit lokale malerfirma i Farum via malermester.eu

Flere nyheder