Få hjælp til gardinerne hos gardinbussen i København

27 august 2020
astrid_pedersen

Måske tænker du at gardinbussen virker som et underligt søgt koncept. Men hvis du tænker lidt nærmere over det vil ideen med en transportabel gardin forhandler pludselig give mening. Når du får din lokale gardinbus til at hjælpe dig med at vælge de nye gardiner og tage mål til samme slipper du for at vælge forkert. Det kan, med andre ord, godt betale sig at kontakte gardinbussen med det samme i stedet for selv at forsøge sig med opmåling til – og fremstilling af – gardiner.

Hvordan fungerer gardinbussen?

Hvis du ønsker et besøg fra din lokale gardinbus er det blot at kontakte Gardinbus.nu og lave en aftale. Gardinbussen vil ankomme til din bolig til den aftalte tid medbringende dels vareprøver på diverse gardiner, rullegardiner, blinds, persienner eller folde gardiner, dels en dygtig gardin konsulent som kan hjælpe dig med at tage stilling.

På den måde kan vil du ved selvsyn kunne konstatere hvordan de forskellige materialer og gardin typer indvirker på lys indfaldet i rummet. Du vil kunne bedømme hvilken farve, tekstur og tykkelse materialet skal have for at matche dine møbler og boligens øvrige decor. Og du vil i det hele taget få et mere helstøbt billede af gardinets samspil med rummet end hvis du skulle vælge gardin stoffet i en butik fjernt fra hjemmet.

Når du så har valgt den type og farve materiale, i hvilket du ønsker dine nye gardiner udført, vil gardin konsulenten foretage en nøjagtig opmåling af de døre og vinduer som skal beklædes med nye gardiner. Gardinerne vil blive fremstillet under socialt bæredygtige forhold på en dansk systue. Og efter få uger vil dine gardiner være klar til montering, hvilket Gardinbus.nu selvfølgelig også forestå.

Du kan læse mere om konceptet bag gardinbussen, og bestille et besøg fra din lokale gardinbus, på hjemmesiden gardinbus.nu

Flere Nyheder