Få hjælp til fjernelse af hvepse og andre skadedyr

Få hjælp til fjernelse af hvepse og andre skadedyr

Der findes et utal af skadedyr og selvom de går under betegnelsen skadedyr er de stadig mere irriterende end farlige og det er ofte muligt selv at fjerne dem. Det gælder blandt andet skadedyr som myrer, mus og bananfluer. 

Der er derudover 2 andre kategorier. Den første som indeholder bier og hvepse kan du i princippet selv fjerne, men med mindre du ved hvordan anbefales det at du få en professionel til opgaven. Hvepsestik kan i bedste fald være smertefulde i værste fald dødelige. Du kan få hjælp til at få fjernet hvepse af et firma, der beskæftiger sig med skadedyrsbekæmpelse i Rødovre.

Den tredje og sidste kategori er rotter. Har har du pligt til at underrette kommunen der vil sætte en skadedyrsbekæmper ud. Det skyldes at rotter kan sprede sygdomme fra dyr til mennesker og er vigtige at få bekæmpet for vores almene sundhedstilstand. Samtidig kan rotter nemt gnave elektriske ledninger over med deres skarpe tænder og det udgør en brandfare.

Forebyggelse af hvepse og andre skadedyr

Selvom det er umuligt helt at undgå at få skadedyr er der stadigvæk noget man kan gøre for at mindske muligheden. Gå din bolig efter og har du små huller i væggene så få dem repareret. Både rotter og hvepse kan komme ind af selv det mindste hul.

Du kan også sætte net op. Det skal være med huller på mindre end 2,25 mm. Husk at sikre dig at det sker inden eller efter du har haft hvepse. Lukker du et hvepsebo inde vil den grave sig ind gennem væggen.

Fjern nedfaldsfrugter og har du en kompostbunke så brug den udelukkende til ukrudt og ikke til madrester. Der er ingen grund til at lave et tag selv bord til mus og rotter. Sørg også for at du ikke har mørke fugtige områder til reddebygning.

Luk menu