Få hjælp til dit spædbarn hos en børnekiropraktor i Århus

08 marts 2021
astrid_pedersen

Er familien netop blevet forøget med en lille guldklump – men er idyllen brudt af hyppig gråd, dårlig søvn og ditto humør? Så kan det være tegn på, at barnet oplever smerter i sin krop. Og her er det en god idé at opsøge professionel behandling, for eksempel en kiropraktor.

Hvornår har baby brug for en kiropraktor?

Det kan være svært at forestille sig at den lille, bløde baby, som ikke engang kan stå eller gå, skulle kunne have brug for en kiropraktor. Men faktisk er der mange børn som døjer med problemer i ryg, nakke eller bevæge apparat. En baby kan have pådraget sig skader eller skævheder i kroppen in utero, eller i forbindelse med fødslen, eller ved at have hvilet for længe i samme position.

Da det lille barn ikke kan give udtryk for smerter, spændinger og yderligere ubehag verbalt vil det i stedet reagere ved urolig nattesøvn med gråd, eller med rastløshed og skrige anfald i dagtimerne.

Disse symptomer kan meget vel være tegn på at der skal en professionel behandler på banen. I så tilfælde bør du kontakte din lokale kiropraktor. Og er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn kan du med stor fordel vælge de dygtige og erfarne kiropraktorer hos ArosKiropraktor.

Hvem er ArosKiropraktor?

ArosKiropraktor er en kiropraktisk klinik med central beliggenhed på Vester Allé i det centrale Århus. Hos ArosKiropraktor finder du de dygtige kiropraktorer Laila Sørensen, Stine Hermansen og Emilie Meldgaard samt fysioterapeut Mette Nortvig Christensen og massør Hanne Malhof som alle står klar til at give dig eller dit barn en grundig behandling.

ArosKiropraktor er specialiseret inden for kiropraktisk behandling af børn og babyer, og du kan således overlade såvel dit spæde som dit større barn i Lailas, Stines eller Emilies sikre og professionelle hænder.

Du kan bestille tid til kiropraktisk behandling hos ArosKiropraktor med eller uden læge henvisning. Læs mere på ArosKiropraktor.dk.

Flere Nyheder