Få hjælp til at få lavet en tilstandsrapport i Odsherred

29 juni 2022
Silje Hansen

editorial

Noget af det som spiller en væsentlig rolle for at kunne sælge sin bolig er en tilstandsrapport. En køber kan derfor gøre krav på at sælger skal lave en tilstandsrapport som køber kan se, inden et evt. salg af boligen. På denne måde ved begge parter, hvad handler indebærer samt, hvilke mangler og skader der måtte være i forbindelse med salget. 

En tilstandsrapport fortæller om standen på den bolig, som skal sælges. Det er her, at du som køber kan vurdere, hvad der skal laves, og hvad du evt. kan leve med lidt endnu. En tilstandsrapport har derfor også stor indflydelse på den samlede pris, da det her man enten får et afslag i prisen, hvis der skal laves en større reparation eller udbedring. 

Omvendt viser det sig at du har en god tilstandsrapport, kan du tillade dig at få mere for din bolig, da køberen kan vide sig sikker på, at vedkommende kan flytte ind uden at skulle gøre det helt store.

Tilstandsrapport odsherred

Hvem kan hjælpe med at lave en tilstandsrapport?

Hvis du er i markedet for at få lavet en tilstandsrapport, er der gode muligheder for at få hjælp. Det er vigtigt at søge rundt på markedet, da der kan være forskel i priserne. Her er det vigtigt at få lavet en tilstandsrapport som er godkendt og lovpligtig. 

Du kan med fordel søge efter en virksomhed som er specialiseret i tilstandsrapporter. Det kan f.eks. være en autoriseret VVS installatør eller en energikonsulent. 

I samme omgang kan du overveje at få lavet en energimærkning af din bolig, da det også er lovpligtigt inden salg af en bolig. 

Få professionel hjælp til en tilstandsrapport i Odsherred

Ønsker du at få lavet en tilstandsrapport i Odsherred over din bolig, kan du med fordel tage kontakt til kelstrupgaard.dk. De er kendt for deres grundighed.

Flere Nyheder