Få hjælp til at bekæmpe skadedyr

Få hjælp til at bekæmpe skadedyr

Der findes i Danmark et utal af forskellige skadedyr. Nogle kan man som regel selv bekæmpe som bananfluer, myrer eller de smukke og charmerende egern. Andre er mere besværlige, og her kan det blive nødvendigt at få hjælp af en skadedyrsbekæmper.

Der er også et enkelt skadedyr, hvor du har pligt til at melde det og få professionel hjælp. Det er selvfølgelig rotten der snakke om. Rotter kan sprede sygdomme fra dyr til mennesker og det er derfor vigtigt at de bliver slået ned hurtigt, effektivt og brutalt. Bor du i København, kan du søge på skadedyrsbekæmpelse i København.

Forebyg besøg af skadedyr

Selv om det er praktisk er umuligt at undgå skadedyr, så er der meget du kan gøre for at gøre det mere uattraktivt for skadedyr at flytte ind til dig. For at gøre din bolig eller have mindre attraktiv, er det vigtigt at du får ryddet godt og grundigt op på din grund. 

Fugtige mørke steder er for rotter den perfekte redde. Har du samtidig nedfaldsfrugter og en kompost bunke, hvor du også smider madrester er det jo det rene paradis.

Ergo skal der ryddes op og nedfaldsfrugter skal fjernes og på din kompost bunke skal du kun smide ukrudt. Dermed mindsker du at skadedyrene kan finde føde også om vinteren.

Gennemgå din bolig og kloak. Der skal ikke være huller eller revner, hvor rotter og andre skadedyr kan komme ind. Hvepse kan som rotter finde vej ind i din bolig via revner. Oppe som nede. Sæt et hønsenet op, med meget små huller op så hvepsene ikke kan komme igennem.

Hvis du har fået hvepse og du ikke selv kan fjerne dem, kan du kontakte en skadedyrsbekæmper og få ham til at komme og fjerne dem. De har erfaringen til at fjerne dem nemt, hurtigt og sikkert.

Luk menu