Få hjælp og støtte til at overkomme din angst

07 oktober 2019
admin

Har man blot én gang i løbet af sit liv stiftet bekendtskab med angst – enten fordi man selv har angst, eller en af eens nærmeste har været ramt – ved man, at det er en lidelse, som kan virke utroligt hæmmende for daglige udfoldelser. Mennesker, som er ramt af angst, kan have udviklet lidelsen i en grad så den er direkte invaliderende. Hvis angsten har nået et stadie i sværhed, hvor den er blevet alt dominerende i et menneskes liv, kan vedkommende have svært ved nogen sinde at komme uden for en dør – eller blot ud af sengen – af frygt for, hvad der mon kan ske.

Generaliseret angst er en tilstand, hvor man som patient rides af tvangsagtige tanker som en mare – konstant og hele tiden. For enhver mulig situation skal samtlige worst case scenarios tænkes igennem, og nerverne står på højkant af skræk for de katastrofer, som kan nå at udspille sig.

Ved panikangst kan et voldsomt anfald ramme på et hvilket som helst tidspunkt, i en hvilken som helst situation – som et lyn fra en klar himmel, uden anledning, og ganske voldsomt. I mange tilfælde er et anfald af panikangst så udtalt, at det kan forveksles med et hjerteanfald, hvorfor mange angst patienter hvert år havner på hospitalet.

Lider du af svær social angst, vil det være en kamp at komme ud i situationer, hvor der befinder sig andre mennesker. Og en enkeltfobi som for eksempel højdeskræk kan vanskeliggøre daglig færden i miljøer, hvor man skal højere op end første sal.

Få den rette angst behandling hos en psykoterapeut

Kæmper du med angsten hver dag, er der hjælp at hente. Hos psykoterapeut Kim Liljehult, som selv har lidt af angst i mange år, kan du få kompetent og professionel angst behandling. Book tid til en aftale på angstekspert.dk

Flere Nyheder