Få en ny havedør med hjælp af diamanter

Få en ny havedør med hjælp af diamanter

Hvis du har et hus og går og overvejer at det kunne være rart at få lavet en ny havedør ud til haven. Det kan jo være at du har fået lavet en ny terrasse og det kunne være rart at komme direkte fra køkkenet ud på terrassen. I dag kan man hurtigt og nemt få lavet et hul til en havedør med diamantskæring.

En diamantskæring kan skære hullet helt ned til millimeter præcision og samtidig efterlader den ikke en masse støv, som f.eks. et slagbor og du slipper for en hovedrengøring efterfølgende. Samtidig vil en diamantskæring ikke udsætte din boligs sokkel for samme rystelser, som et slagbor gør og du risikere ikke at soklen bliver ødelagt.

Diamantskæring har intet med rigtige diamanter at gøre

Umiddelbart lyder det som en tosset ide når man tænker på at diamanter jo ikke hører til det billigste at købe, men de diamanter der bruges til belægning af værktøj er ikke ægte natur diamanter men kunstige diamanter. Det betyder at diamanterne også er langt hårdere end almindelige diamanter og de kan derfor skærer igennem stort set alt.

Lige fra beton, træ og granit. Samtidig har diamantskæring den fordel at den skærer med millimeterpræcision. Det betyder at der ska bruges langt mindre materialer end ved andre metoder. Det kan f.eks. være når der skal skæres fliser til et badeværelse eller lægges en terrasse.

Find den rigtige håndværker

Når du skal finde en håndværker til at lave din nye havedør, er det derfor en god ide at finde en der har erfaring med et diamantbor. Det er en god ide at kontakte mere end en håndværker og få mere end et tilbud, for at sikre at du finder den rigtige og også få en ide om prisniveauet og ikke har været så uheldigt at sige ja til den dyreste. 

Luk menu