få en maler til at hjælpe med at fikse badeværelset op

få en maler til at hjælpe med at fikse badeværelset op

advertorial

Med en gang maling kan du give badeværelset nyt liv uden at skulle bekoste en egentlig renovering. Og du kan finde en god maler til opgaven på malerhelsinge.dk.

Badeværelset er det dyreste rum at renovere i boligen. Men hvis dit badeværelse er begyndt at se trist og nusset ud kan du måske klare dig et langt stykke ved en god gang maling. Med en lys maling kan du få rummet til at virke større, mens du med mørkere farver kan opnå en huleagtig effekt, som mange finder hyggelig.

I et vådrum som badeværelset skal man være omhyggelig med at vælge den rette maling der tåler den meget fugt i luften og direkte vandstænk. Den almindelige matte maling, som du for eksempel bruger på væggene i stuen, er ikke noget godt valg på væggene i badeværelset.

Find en maler til opgaven og få den rigtige maling

Du skal bruge en blank maling i badeværelset, måske en decideret vådrumsmaling, der er en tæt akrylmaling, som ikke lade fugt trænge ind og som danner en barriere, som svamp ikke så let får fodfæste på. Der findes også særlige typer af maling, der binder godt på fliser, så du kan få en ny farver der også uden at skulle have skiftet fliserne ud – en større operation.

maler helsinge

Særligt i ældre lejligheder vil man se, at et rums som badeværelset kan være fyldt med upraktiske rørføringer, små kringelkroge og skæve hjørne, hvor det er svært at komme til. Derfor er det måske et særligt vanskeligt rum at male selv og et sted, hvor det kan betale sig at overveje at få en maler til at udføre arbejdet.

Hvis du hyrer en maler til at male dit badeværelse vil du også være sikker på, at det er den rette type maling, der bliver brugt til at male med.

 

Luk menu